23.8.11

Lawak Bodoh

Assalamualaikum w.b.t.

mlm nie ak bowink ... ak xthu nk wat benda jadi ak belek lh buku komik ak yang dh lapuk punyer tahun 2006 lagi taw ... sume buku komik simpanan ak mmg ak simpan sbb syg hahaha ... cm budak2 jer ! n ak pown terjumpe lawak bodoh nie, lawak dia byk p ak nk bagi 1 jelah nti ak post lagi yer XD

meh cini baca lawak bodoh nie

Mary Sue datang ke sebuah kota besar untuk pertama kalinya. Dia check-in di sebuah hotel mewah dan seorang pelayan membawakan begnya menuju ke bilik yang Mary Sue akan menginap. 
Mary Sue mengikuti langkah-langkah pelayan itu dan ketika pelayan tersebut menutup pintu, Maru Sue melihat ke sekeliling dan marah-marah kepada pelayan tersebut. 
"Anak muda, aku mungkin tua dan kekampungan, tapi tidak bererti ak nie bodoh! Aku bayar mahal untuk tinggal di hotel ini tapi bilik ini bukanlah bilik yang sesuai dengan bayaran itu! Bilik ini begitu kecil, tidak ada kemudahan, tidak ada televisyen, bahkan tempat tidur pun tidak ada!" 
"Nyonya, ini adalah lif" jawab pelayan selamba


p/s : apakah perasaan anda jika jadi nyonya tersebut ???

13 comments:

Cik Baju Kurung said...

rasa nak hentak je kepala kat dinding sebab malu . -.-'

wanhamiza said...

kah-2 lawak lah. seloksuko :D

Marina said...

mesti la malu...tapi marina bukan nyonya...heee~

Ninie said...

Comel beg Domo! Kiter pun suka Domo....follow kiter juga ek!
Visit Biskut Domo yg scary...*xjd* haha
http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/08/domo-kun-biscuit-raya-oh-raya.html

si cantik sally said...

hahaha...memang malu tahap gaban ase nak bukak kopek je lift tuhh hahhaa...~~

farah said...

nenek tua nyanyuk. haha

Anonymous said...

backlink solutions seo list backlinks back link

Anonymous said...

suzajudin92.blogspot.com Check Advance IA Iowa-City Lembaga keuangan menganggap pinjaman jangka pendek mengandung risiko kurang bila bila dibandingkan dengan pinjaman jangka panjang karena jumlah waktu yang diperlukan untuk membayar kembali pokok menuju pemberi pinjaman yang lebih pendek

Anonymous said...

suzajudin92.blogspot.com Payday Lenders AL Eight-Mile Seorang karyawan rata-rata tidak diberi jumlah waktu yang tepat untuk menjadi seorang karyawan yang sangat baik sering dapat menjadi kesalahan perusahaan , bukan anggota staf

Anonymous said...

suzajudin92.blogspot.com visit our website Ada diragukan lagi masih metode konvensional mengirimkan uang tunai untuk tahanan Anda melalui Western Union , atau mengirim narapidana perintah AS uang Pos

Anonymous said...

suzajudin92.blogspot.com check out here Bahkan tanpa alasan di balik kecurigaan , ia kadang-kadang mempertanyakan keyakinan saya sebagai bagian dari kebohongannya

Anonymous said...

suzajudin92.blogspot.com visit homepage Jadi seseorang dapat menggunakan uang ini untuk memenuhi beberapa komitmen nya keuangan

Anonymous said...

Hello there! I simply want to offer you a huge thumbs up for the great info you have got here on this post. I will be coming back to your web site for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]http://onlinepokiesking4u.com [/url]