12.7.11

Nk Tnyer Pndpt Korang !!!

Assalamualaikum n
selamat sejahtera kawan2 sume
haaa.... tetiba ak rase nk tanyer korang sume
pe pndpt korang ttg blog  sy yang xseberapa nie
atau psl pape jer yang
korang rase yang perlu saya perbaiki kn lagi
mengenai blog saya nie

sila tgl kn komen n cdgn anda 
di tmpt komen yer thanks sume

peace (^_^)y

15 comments:

hyemynameisrasyid said...

background, header serta susunan blog ni sgt cntik.,sedapkn mata memandang serta selesa.,^^

-sy xpandai lgsung bab2 buat tu semua.,

SuzaDin said...

@rasyid : btol ker nie ??? thanks ... kalu rase de kurang gtaw yer ... thanks sudi bagi pendapat anda ...

wanhamiza said...

suja header da lawa tw. susunan pon cun da.. tp kaler die trg sgt kot suja btw <3 ur blog :)

fieha said...

salam..
blog awk kemas tapi mungkin terlalu warna warni kot..kalo warna lebih lembut mesti lg cute :)

SuzaDin said...

@miza : btol gak kn,,,, nti suja kurang kn wrna nyer kpd wrna yang lebih lembut ... thanks mija

SuzaDin said...

@fieha : owh btol2 ... thanks awk ... sy kn tukar kn wrna nyer hehehe ...

Azreen Shafila Abdullah said...

hye suza..
bg yen header dah cute & ssusan dah kemas..tp better gne background y lembut skit.baru la header tu napok lbh menyerlah.. =)

SuzaDin said...

@azreen : hyeee yen thanks 4 your comment ... sy kn lakukan nti hehehe.. thanks sgt2 taw awk ...

hamzah ian said...

semua dah ok kot.. hehe

syaz@rozelt said...

nak komen sket je..jgn marah taw..iklan nuffnang yg statik tu macam kacau gadget2 laen..klu nak letak bole..tp kecik2 lebar blog..so nuffnang yg statik tu x kan ganggu gadget laen..hihi..

NS Aziana Zain Space in Blogspot! said...

Hello owner! ;)
Comment ini regarding request anda untuk menyertai bloglist di http://nsazianazainspacein.blogspot.com/p/bloggers.html

Sebelum mendaftar, sila pastikan anda sudah like this group page http://www.facebook.com/pages/GROUP-Blogger-Fanpage-Forever-BFF-Bloglist-for-Blogwalking/135982096476493(<--click). Ini bagi memudahkan anda untuk share latest post/product anda. Letak link latest post/product anda pada wall fanpage ini setiap kali anda selesai menulis post atau melancarkan sesuatu product

Kemudian, sila pastikan anda sudah follow http://nsazianazainspacein.blogspot.com Ini bagi memudahkan saya untuk follow and trace latest news pada blog anda.

Tujuan laman ini dibina adalah untuk memudahkan bloggers/ shoppers lain melakukan blogwalking sekaligus meningkatkan traffic blog atau business anda!

SILA TINGGALKAN MSG DI SHOUT BOX BLOG SAYA JIKA ANDA SUDAH MELAKUKAN KEDUANYA ;)
THANKS ;)

SuzaDin said...

@syaz : owh mcm ner 2??? sy kurang phm sikit nie awk ... ikln nuffnang yg mne satu kt header ker . kat post ker @ yang kt tepi nie ???

Anak Wak Mail said...

so far so good..ecece..saya suka blog awk yang warna warni ni dan susunan dia semua pon okeh!

SuzaDin said...

@anak awak mail : ecece hehehe ... thanks yer ... hhehehe ... suker ...

Azreen Shafila Abdullah said...

samo2 suza =)