27.7.11

Unfaithful

Assalamualaikum n
selamat sejahtera kawan2 sume ...

dulu ak pnh curang ngan pakwe ak ... pakwe ak yang lama bkn yang skrg k, cian kt dia ...dh lh ak kapel ngan dia ... ak first girl dia ... dia xpndai pown psl kapel lagi ... jadi dia jenis xamik kesah psl ak nie (org xpndai kapel lagi kn) ... ak rase ak cm xkapel pown ... ak mrh kn dia ... lepas 2 dtg plk kaba angin yang dia ngorat puan lain ... btmbh angin ak nie ... ak terus mintak putus ngan dia ...

masa ak mintak putus ngan dia 2, dia xbls pown msj ak ,,, tpn pown dia ttp jgk ,,, ak terus xcontact dia ,,, korang nk thu x masa ak mintak putus ngan dia time 2 kitorang ngah spm taw ,,, dia duk mrsm jgk p xsama ngan ak lh ,,, men ragbi plk 2 mmg faverat ak hahaha .. (gedik nyer ak) ...

lepas 2 kitorang contact balik lepas abis spm ,,, dio kol ak ,,, xsilap ak masa 2 kitorng dpt result spm .. bln 3 lh mcm 2 kn ,,, eh x2.. ak msj dia tnyer leh brapa spm ... dia pown tnyer ak balik sape nie cm knl no ... ak ckp ex ko lah .. dia pown gtaw yg dia dh lama cari no ak ... waaa cian nyer kt dia ... lupa nk gtaw plk ... lepas ak putus ngan dia, ak kapel ngan pakwe ak skrg nie ...

sambung yang td plk ... dio kol ak .. dia gtaw yg dia sbnrnyer xcurang pown ..kwn2 dia yang wat kabar angin 2 .. cian kt dia ... ak mmg geram tol ngan kwan2 dia 2 belasah kang baru thu ish ... lagi 2, tpn dia hilang sbb 2 ak xleh contact dia .. dia gtaw masa 2 keadaan sgt kelam kabut taw ,,, ak pown rase kelam kabut gak sbb time 2 spm kn ... emmm ... adush ttgl 1 lagi plk, masa 2 no clcm ak plk rosak ..xle ak contact dia ... mmg sume 2 kebetulan lh kn..

ak pown msj2 ln ngan dia ... time 2 ak kapel ngan pakwe ak skrg nie ... dia xthu pown ... jht tol ak kn, cian 2 org 2 kn waaaa ... n then ak amik keputusan ak kena tgl kn ex ak nie ... sbb ak lagi syg kn pakwe ak yg skrg dari yg dulu .. sbb ak yg skrg dh nk masuk 2 thn dh ... ak hrp dia lh yg terakhir sekali ,, amin n insyallah lh ...

n skrg ak selalu usha fb ex ak nie taw ... dia selalu wat ayat sedih2 ak tahu 2 sume de kaitan ngan ak ... waaa ... ak jadi sgt2 lh bslh n sgt2 lh sedih sbb ak lukan kn hati seorg lelaki taw ... dulu ak kapel pown klu ak putus xde plk mcm nie ... p ak thu dia syg kn ak ... tpi ak xleh bls balik syg dia 2 ... kalu awk baca psl nie ... sy nk mintak maaf sgt2 dgn awk ... n sy hrp awk jumpe pompuan lebih baik dari sy yer ... 

6 comments:

Messy Girl said...

laki lebih baik ? aduh..awk ni pompuan atau laki ? haha

SuzaDin said...

messy girl : slh 2 ... dh edit dh hahaha

insurance said...

heee. suja cdey. aku takkuat utk jadi seseorg yg diputuskan..


err.ayat keling aku :D

SuzaDin said...

@mija : ayat keling sokmo ... emm ak mmg mcm 2 mija...

Anak Wak Mail said...

pass la dia kat saya..=)

SuzaDin said...

@anak wak mail : awk nk ??? hehhe .. p dia xencem ak xksah kn ... nti sy gtaw dia yer btol x nie