9.8.11

"Pssstt - New Things in My Blog"

Assalamualaikum w.b.t.
n selamat sejahtera kawan2 sume hehehe ..

korang mesti rase de perubahan yang lain kn kt blog ak yang comel nie hehhe
(perasan nyer ak) korang rasa makin comel ke x ... 
ak skrg nie gune background vintage dan yang wrna dia pown cun gak
bagi ak lh ... bagi korang cmner plk ???

satu lagi ak buat perubahan nyer
skrg kau cursor korang lalu kt header ak gmbar ak jadi mcm transparent kn
(alamak xde gmbr lh nk tjk lupa2 sowi) hehehe ...
skrg nie ak wat perubahan yang baru plk 
apabila dilalukan cursor kt header mcm nie akan berlaku

(klik utk bsrkn, klik jer gmbr nie dia besarkn sendiri tnpa pergi new tab)
haaaaa mcm nie kn comel kn hehehe
korang boleh mencuba nyer n tutorial nyer dicini

perubahan kedua plk yang ak tukar ialah jeng2

(klik utk bsrkn, klik jer gmbr nie dia besarkn sendiri tnpa pergi new tab)
sama jer ngan atas kn p kali nie ak tukar lain mcm ngan dulu
dulu kalu lalukan cursor kat tajuk post ak nie 
font dia jadi mengecil kan ... sbb font 2 di boldkn
kalu font kecil dibesarkn plk
skrg ak xnk dh wat mcm 2 ... sbb nyer ak rase ssh kalu kiter nk bukak sesuatu link 2
kdg2 mcm xkena jer ak tekan ... ak rasa nk mrh ngat
ak pown tukar biar dia jadi mcm biasa jelah
lagi senang kn kn kn ...

uweeeeeeeeee ! hehehe
ak kn teruskn gune sume nie smpai lah ak jumpe yg lagi best hehe
de jgk jumpe yg best mcm lalukn cursor kuar cm gmbr2 cute kn kn kn
p kalu gune nti xnmpk lh header ak yang cute kt atas 2 kn hehhee

chow dulu
Assalamualaikum ...

2 comments:

cIk PikA said...

cumelll2.. hehehe.. t nak try larh.. :)

SuzaDin said...

@cik pika : try taw hehehe