17.9.11

Bilik Ak Yang Latest :)

Assalamualaikum w.b.t.

jom2 tgk bilik ak kt UTM yang latest punyer yang telah diubahsuai oleh ak n rumate ksayangan ak nie yer ... tgk jgn x tgk hohoho dulu bilik ak mcm nie [klik sini]

amacam comel x kami gabung kan meja kami

katil pown dh bergabung jgk, cun kn kn kn

gambar meja n katil jer ak leh tjk kt korang, gmbr loker ak xnk tjk sbb korang phm2 lh hahaha, nti nk ubah suai lagi bilik ni jadi best n gempak gitu !

korang jgn lupa abaikan sume benda2 yang sepah 2 yer xsempat nk kemas sebelum amik gmbr ak kepenatan sebab pergi beraya kt umah classmate ak semalam, nti ak update psl 2 plk.
p/s : SELAMAT HARI MALAYSIA SUME

18 comments:

kura said...

kantoi tgh berfacebook. belajar woi. haha.

eh. ok cantik meja.

SuzaDin said...

@kuraops alamak kantoi sudah hahaha .. cun kn kn kn

msredcheesecake said...

Tak tido g ke? Assignment ke blogging? Ggeheee

Miss Lady Iena Nazir said...

harap2 bile dah gabung meja bolehla curi2 idea sikit ea. hihihi.


err kalo nk cantikkan lg bilik 2, eloklah dibawak2k kan cat.

hihihi.

SuzaDin said...

@msredcheesecake assignment, blogging n facebooking sekali hahaha

SuzaDin said...

@Miss Lady Iena Nazir alamak xde org nk sponsor cat hehehe

NadiRah said...

ktf...h25 ke????hehehhe

SuzaDin said...

@NadiRah x h09 hehehe

ekabukanmakcikkau. said...

woihhhhhh cer kau cat dinding tu wane pink gaya belog kau ni erghhhh haha . comel tak comel lah idea aku dak ? haha

SuzaDin said...

@ekabukanmakcikkau. pink ? xnk !!! nie warna blog jer . wane bilik pink auwww ~~~ girl2 lh plk kah kah kah

Taufiq Tiramisu said...

best duk UTM?
teringin aku nak masuk u tu. huhuhuhu

New Entry : Tak Payah Jadi Blogger Kalau Kerja Asyik Nak Menipu Je

shazwanazizan / wanblur said...

UTM tema kuning erk? meja kning, katil kuning.. huhu.. --tersusun dr semalam. Ada tanda2 nak jadi isteri org dah nie Suzadin.. rajin kemas rumah__

SuzaDin said...

@Taufiq Tiramisu best gak duk utm nie taw hehehe ...

SuzaDin said...

@shazwanazizan / wanblur xlh, wrna bmeja katil n almari nie sme ikot kolej ..ain kolej lain lh wrna bilik nyer hehehe,kemas lh sgt hahha

pak long said...

salam...
fuhh dah macam show room jer...klassssssss

SuzaDin said...

pak long : wsalam, show room yang kelas punyer hehehe

bloghok said...

wachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

SuzaDin said...

alamak lari hahaha