29.10.11

Besday Gurl Ana

Assalamualaikum w.b.t.

smlm kitorg buat suprise birthday party tuk kawan kami sorg nie iaitu ROHANA BINTI MUSTAFA smlm hari jadi dia iaitu pada 28/10/11 hehehe ... best2 mkn kek n mkn DOMINO sekali.fuh mmg masyuk lh.kitorg wat suprise tu dengan cara 2 org yang bersubahat ngan kitorg pura2 wat de meeting lh. tiba2 kitorg pown terjah lh dari belakang hahaha. mmg terkejut giler dia . meh tgk gmbr dia ...








si baju hijau laki 2 bf birthday gurl. diorg berdua letak krim kt muka masing2 comel jer. sk doakan semoga mereka berdua akan terus bersama hingga lh akhir hayat mereka amin !

14 comments:

kura said...

wah. best buat supraiseeee!

Suza said...

@kura : best !!!

Ann Ishak said...

happy belated birthday to rohana

Suza said...

she said thanks hehehe !

ee_blabby said...

waaa , meriah nya . HHE ;)

Suza said...

hehehe peace :P

Anak Wak Mail said...

happpy besday kawan suza!

Suza said...

dia ckp thanks !

Princess Solehah said...

sedapnya kek tu :)

Suza said...

mmg sodap ! hehehe

shah said...

seronoknya makan pizza

--> usha gambar pakwe macho gila

Suza said...

best :P

♥ p a a n i ♥ said...

sedap nampak kek tu!! yum3

Ahmad Haziq Azlan said...

halo usha blog geng utm
hohohoho

macam awkward je ada sorang laki

kolej mana ni? pondok tu macam kat ktho je....