26.5.12

Trip to SINGAPORE

Assalamualaikum n Selamat Sejahtera

Update blog ari nie, hanya skdr untuk tunjuk gmbr ak n kawan2 ak pada bulan Mac yang lalu kitorg hang out di SINGAPORE. Best sgt2. Dulu ak penah jgk g Singapore ngan famili ak, time 2 umor ak 1thn kot.rase nyer lh. (nti ak tnyer mama ak balik hehehe). 

Meh lh usha2 gmbr kitorg yang xseberapa nie :)

*maju giler negara diorng nie

*bangunan faveret ak nie (hehehe)




*Puteri wtih the Merlion (excited)


*seperti yang tertera di atas 

*Depan Kedai2 Coklat (Suker XD)

*Taman Sentosa

p/s : Yang pakai baju wrna kelabu 2, kawan ak yang suka sgt amik gmbr. Ak just jadi photographer jer. Gmbr ak sendiri pown xde. hahaha.

Hrp dpt pergi lagi dengan lebih ramai org lagi. Masa nie xramai ngat yang join nie. Next time kot, baru ramai nk join. Pergi ngan parents lagi best. Boleh SHOPPING. auwwww ~~~

Thanks for viewing :)

10 comments:

nurul_diya m. nor al-haj said...

w0w...bestnya... \(^_^)/

emy|farid said...

bestnya depan kedai coklat tuuuuuu

Cik Lyeen said...

serius jelez.....mahal tak kos nk g sana?untungla...T_T

Suza said...

xmhl pown.pergi trip ramai. pasport pown dlm group. rm80 saje

nureenina said...

wah~ bestnyer.. jelez lah

Positif Man said...

Mesti syokkan...dalam2 angan nak p juga ni...tapi tak tahu le bila...hehehehe

kalau ada masa komen le gambar my boy ni yer

http://koleksi-photo-mjphotography.blogspot.com/2012/05/muhammad-afif-iman.html

Liza Razak said...

bestnye..x sabar nak pergi sana nanti :)

♥e'in♥ said...

bln 7 e'in masuk singapore lg.. hehe

lieyana said...

jelesnyeeeeeeeee . btw i'm done follow you :)

diera_nadiera ulalaaa~ said...

hai si cantik manis!diera jeguk sini tau :D