30.12.13

Final Examination

Assalamualaikum w.b.t
Selamat Sejahtera

Selamat pagi semua. Hari ni 30 Disember 2013 kn, hari dah start first paper final exam aku taw. Hari ni exam kul 2.30 petang hingga 5.30 petang. Nasib baik petang, leh lh study lagi sikit2 pagi nie. (siap update blog lagi haha). Tapi pape pown aku harap sgt2 sem nie aku dapat yang terbaik n lebih baik dari sem yang lepas. Sekarang dah sem ke-7. Tinggal satu sem jer lagi nk abis aku punyer Degree ni. Xsabar rase nyer. 

Xsabar pown, kena score bagi pointer masyuk sekali haha. AMIN ! Semoga termakbul lah. Aku doakan semoga aku n kawan2 aku dapat wat yang terbaik untuk first paper nie dan paper2 yang seterusnyer. Oke lah. Nk g study lepas tu nk tidow hehe. 

Wish me luck my dear friends !

2 comments:

Syah said...

Hai,jo join dua GA yg awesome ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway-by-monster-and-lala.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Saya baru menemukan blognya - nice:)
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)